Tree Reporters Challenge

Tree Reporters Challenge

Дата: 22.10.2021-19.11.2021

Ви регулярно спостерігаєте за деревами та сезонними змінами, які відбуваються з ними. Ми пропонуємо познайомитися з ними по-іншому! Виберіть одне із двох завдань, організованих регіональним офісом GLOBE у Європі та Євразії, і станьте Tree Reporter.

Найкращі відео та постери будуть відібрані регіональним офісом GLOBE у Європі та Євразії та представлені міжнародній спільноті на вебінарі «Наша осінь з деревами» 1 грудня.

Уявіть, що ви – команда GLOBE Program Reporters. Виберіть дерево поблизу вашої школи чи дому. Це може бути дерево, за яким ви спостерігаєте в рамках Європейської фенологічної кампанії, або будь-яке дерево, яке вам подобається. Візьміть інтерв’ю у нього. Ви можете створити відео для Tree TV або плакат для Tree Magazine, або і відео, і плакат. Тема інтерв’ю може бути будь-яка, головне, щоб вона була цікавою для слухача/читача.

Подайте інтерв’ю через онлайн-форму до 19 листопада.

Учасники, чиї інтерв’ю відповідатимуть вимогам, отримають сертифікати GLOBE! Найкращі відео та постери будуть представлені міжнародній спільноті на вебінарі Європейської фенологічної кампанії «Наша осінь з деревами» 1 грудня.

Вимоги до відео
Відео має бути тривалістю не більше 1 хвилини. Представте свою команду як репортерів програми GLOBE. Ви можете знімати своє відео англійською або рідною мовою. В будь-якому випадку додайте до відео англійські субтитри або запишіть стенограму сказаного та надішліть її разом зі своїм відео.
Надішліть нам форму для медіа-релізу, підписану всіма дорослими у відео, а також батьками кожного учня у відео.

Вимоги до плакатів
Надішліть зображення плаката, зробленого власноруч, або скористайтеся програмами PowerPoint, BookCreator або іншими. Не забудьте представитися як репортери програми GLOBE і включити фотографію вашої команди з деревом. Ви можете створити плакат англійською або своєю мовою (додайте стенограму інтерв’ю). Надішліть нам форму для медіа-релізу, підписану всіма дорослими у відео, а також батьками кожного учня у відео.

Contact
Europe and Eurasia GLOBE Program Region Coordination Office
ee.region.globe@gmail.com

https://www.globe.gov

 

 

 

 

 

 

 

 

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *