Студентський відеоблогерський проєкт GLOBE

Заявки на 2023 рік

Студентський відеоблогерський проєкт GLOBE

Термін виконання: 1 березня 2023 р.

Вітаємо вчителів GLOBE!

Програма GLOBE приймає заявки від студентів на участь у команді GLOBE Student Vlogger (GSV) 2023/2024, і ми просимо вас надати цю можливість своїм студентам!

Щоб зрозуміти, що ця можливість означала для студентів-учасників, подивіться минулорічну добірку відео роздумів про їхній досвід GSV…


Запитання?
Маєте змогу їх задати Autumn Burdick та Jan Heiderer, керівникам проєкту, під час zoom-зустрічі

7:00 за тихоокеанським часом (8:00 за MT, 10:00 за східним часом, 14:00 UTC)

П’ятниця 17 лютого 2023 року

https://zoom.us/j/564435735

Meeting ID: 564 435 735
Студент-блогер GLOBE — це студент, який активно цікавиться GLOBE, навколишнім середовищем, знайомствами зі студентами з інших культур, а також використовує відеоблоги (влоги), щоб ділитися історіями про те, хто вони, де живуть, що спостерігають і навчання через GLOBE. Відеоблогери повинні мати базові навички створення відео за допомогою мобільних телефонів і хочуть покращити свої навички, створюючи відеоконтент у стилі відеоблогів для GLOBE. Відео розміщуються на YouTube-каналі GLOBE і поширюються на всіх платформах соціальних мереж GLOBE.

Студенти збираються щомісяця, щоб навчитися створювати та редагувати відео та надсилати їх нам у GLOBE. Щомісячні сесії веселі та інтерактивні, де 12 відібраних студентів (по два з кожного регіону) знайомляться один з одним і вчаться один в одного. Сесії ведуть Autumn Burdick, керівник соціальних медіа GLOBE та Jan Heiderer, координатор комунікацій GIO.
Вимоги

Заявник повинен бути:

· поточний студент GLOBE віком від 10 до 19 років зі здатністю ефективно спілкуватися англійською мовою. Проте англійська студентів не обов’язково має бути «ідеальною». Студенти незмінно вдосконалюють свої мовні та комунікативні навички завдяки цьому досвіду.

· можливість взяти на себе зобов’язання відвідувати щомісячні навчальні зустрічі та створити чотири відеоблоги в період з квітня 2023 року по квітень 2024 року (з додатковими завданнями щомісяця, наприклад, Instagram Stories і Reels).

· можливість відвідувати щомісячні 30-хвилинні навчальні зустрічі, які проводяться кожної другої п’ятниці місяця о 14:00 UTC. (У цей час студенти повинні бути доступні, оскільки відвідування зустрічей є ключовим компонентом можливості.
Попросіть студентів уважно прочитати інструкції щодо процесу подання заявки тут:

https://www.globe.gov/news-events/globe-news/-/newsdetail/10157/calling-all-globe-students-applications-for-2023-2024-globe-student-vloggers
Ми з нетерпінням чекаємо перегляду всіх заявок, коли всі заявки будуть готові.

Дякуємо, і, сподіваємося отримати відповідь від ваших студентів до кінцевого терміну 1 березня 2023 року!

Опубліковано у Без категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *