Запрошення школам GLOBE!

Запрошення школам GLOBE Європи та Євразії (початковим і середнім) приєднатися до GLOBE Ireland і GLOBE Malta в їхніх майбутніх IOP з опадів , які відбудуться з 10 січня по 2 лютого.

Період спостережень за опадами пов’язаний із проектом GLOBE Ireland «Стійкість до опадів і повеней», у якому школи поєднують свої вимірювання опадів із додатковими спостереженнями за ґрунтовим покривом та міською інфраструктурою, щоб дослідити концепцію «стійкості до повеней» та адаптації до зміни клімату.

Протягом 4 тижнів учасники вимірюватимуть опади та повідомлятимуть свої дані в GLOBE. Крім того, студенти малюватимуть калюжі/ставки, ґрунтовий покрив і типи поверхні навколо, а також вивчатимуть можливості підвищення стійкості до повеней, пов’язаних з опадами. В останній тиждень учням пропонується розробити «Губчасті шкільні рішення», щоб зробити свою школу більш стійкою до опадів.

ПРИМІТКА . Школи можуть приєднатися до IOP і вирішити, що вони бажають зосередитися виключно на вимірюванні опадів і не завершувати додаткове картографування стійкості до повеней і елементи дизайну.

Наступні події будуть відкриті для будь-якого класу GLOBE-учасника:

  • Запуск проекту: четвер, 11 січня , 10-11 ранку IST (Дублін), натисніть тут ,щоб зареєструватися
  • Вебінар експертів: понеділок, 22 січня: 10-11 ранку IST (Дублін) Натисніть тут , щоб зареєструватися
  • Студентські презентації: 7 і 8 лютого (швидше за все, лише для шкіл з Ірландії та Мальти – через обмеження місткості. Проте школи з інших країн можуть приєднатися як аудиторія або подати свої презентації на віртуальну студентську конференцію 2024 року для Європи та Євразія ).

Будь ласка,  зв’яжіться  з GLOBE Ireland за адресою globe@eeu.antaisce.org , якщо ви бажаєте взяти участь у IOP. Вас включать до розсилки новин проекту.

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *