МІЖНАРОДНИЙ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ 2024

wwd2023_webbanners-01.jpg

ДЛЯ РЕГІОНУ ЄВРОПА-ЄВРАЗІЯ GLOBE CC та DCC ВЧИТЕЛЯМ ГЛОБУСУ РЕГІОНУ ЄВРОПА-ЄВРАЗІЯ

Дорогі друзі!

Ми надсилаємо як додаток запрошення на RIVERS IN SPRING, МІЖНАРОДНИЙ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ в МАНТУЇ , Італія, 22 березня 2024 року та його презентацію.

Подія відбувається особисто на Lungolago Gonzaga в Мантуї , але зберігає міжнародний онлайн-вимір, набутий у випусках 2021 , 2022 та 2023 років , у контексті програми GLOBE ( www.globe.gov ) і в тісній співпраці з Координаційним офісом GLOBE Європа-Євразія .

Подія, яка називається «БЕЗ ПЛАСТИКУ», є результатом спільного планування між шкільним світом, який його просуває, та культурними та оперативними проявами території, які займаються вивченням, моніторингом, контролем та управлінням природними ресурсами, перш за все «вода» .

Італійські вчителі, які знаходяться недалеко від місця проведення заходу, зможуть фізично брати участь у ньому зі своїми класами, пропонуючи та проводячи заходи, що відповідають офіційній темі ООН « ВОДА ДЛЯ МИРУ » або іншим темам, зазначеним у запрошення.
Оскільки ви не поблизу Мантуї, ми щиро запрошуємо вас взяти віртуальну участь, надсилаючи електронні продукти для прямої трансляції або перегляду .

Щоб подати електронні продукти, ви повинні зареєструватися за допомогою реєстраційної форми  кінцевий термін 20 лютого .

Запрошення містить посилання на реєстраційну форму , а також інструкції , яких вас просять дотримуватися. ПРИМІТКА:

Щоб отримати доступ до реєстраційної форми, вам необхідно мати або створити обліковий запис GOOGLE, тобто Gmail

Для шкіл, які бажають стежити за подією в потоковому режимі , інструкції будуть доступні на веб-сайті GLOBE Italy www.globeitalia.it на день.

Подія поєднує цілі Порядку денного сталого розвитку ООН на період до 2030 року .

Rivers of Spring сконфігуровано як головну подію на європейському рівні для WWD 2024, яку скликають і керують мережі шкіл у співпраці з місцевою владою, університетами, дослідницькими центрами, асоціаціями, агентствами, компаніями та групами громадян.

Екологічні проблеми планети та ті, що пов’язані з водою, вимагають свідчення та зобов’язань кожного, щоб вони все більше вивчалися та контролювалися на широкій науковій основі та порівнювалися з макро- та мікромасштабними втручаннями, науково обґрунтованими та політично орієнтованими на бачення Землі як « спільного дому» .

Відповідно до офіційної теми ООН для WWD 2024, давайте зробимо воду інструментом миру; існує справжня потреба в МИРІ в цей жахливий період, уражений війнами на Близькому Сході.

Планета потребує всіх нас без винятку, адже без оздоровленої планети немає майбутнього для всіх нас.

wwd2024-in-mantova-presentation-def_compressed

RIVERS IN SPRING – WWD-2024-IN MANTOVA-INVITE-defRIVERS IN SPRING – WWD-2024-IN MANTOVA-INVITE-def

Ми чекаємо на Вас!

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *