Подайте заявку на участь у відеоблогері учня GLOBE 2024/2025!

Вітаємо педагогів GLOBE,

Наразі ми приймаємо заявки від учнів GLOBE на участь у команді GLOBE Student Vlogger Team 2024/2025, і ми просимо вас надати цю можливість своїм учням! Кінцевий термін подачі заявок – п’ятниця, 8 березня 2024 року.

Учень-блогер GLOBE — це учень, який дуже цікавиться GLOBE, навколишнім середовищем, знайомствами з учнями з інших країн, а також використовує відеоблоги (влоги), щоб ділитися історіями про те, хто вони, де живуть, що спостерігають і навчання через GLOBE. Відеоблогери повинні мати базові навички створення відео за допомогою своїх мобільних телефонів і бажати вдосконалити свої навички, створюючи відеоконтент у стилі vlog для GLOBE. Відео розміщуються на YouTube-каналі GLOBE і поширюються на всіх платформах соціальних мереж GLOBE.

Інструкції та посилання на форму заявки можна знайти тут 

Зустрічайте наших нинішніх учнів-блогерів, яких представили спільноті GLOBE у День Землі 2023 року, у відео нижче.

Вимоги

Заявник повинен бути:

  • поточний учень GLOBE віком від 10 до 19 років зі здатністю ефективно спілкуватися англійською мовою. Проте англійська учнів не обов’язково має бути «ідеальною». Учні незмінно вдосконалюють свої мовні та комунікативні навички завдяки цьому досвіду.
  • можливість взяти на себе зобов’язання відвідувати щомісячні навчальні зустрічі та створити чотири відеоблоги в період з квітня 2024 року по квітень 2025 року (з додатковими завданнями щомісяця, наприклад, Instagram Stories і Reels).
  • можливість відвідувати щомісячні 45-хвилинні навчальні зустрічі, які проводяться кожної другої п’ятниці місяця о 14:00. UTC. (Учні повинні бути доступні протягом цього часу, оскільки відвідування зустрічей є ключовим компонентом можливості.)

Ми з нетерпінням чекаємо на розгляд усіх заявок, коли вони всі будуть подані. Для кожного регіону буде обрано по два студенти.

Знову ж таки, інструкції та посилання на форму заявки можна знайти тут 

Дякуємо, і ми сподіваємося отримати відповідь від ваших студентів до кінцевого терміну 8 березня 2024 року!

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *