Щорічна зустріч 2024: клімат і стійкість

Банер щорічної зустрічі 2024 року, на якому показано, як студенти збирають дані перед Ніагарським водоспадом.

Цьогорічна щорічна зустріч відбудеться в липні в Університеті штату Нью-Йорк (SUNY) у Фредонії, містечку на березі озера Ері. Тема зустрічі 2024 року, яку спільно організовуватиме SUNY Fredonia, — «Клімат і стійкість».

У зустрічі візьмуть участь студенти GLOBE, які брали участь у  Міжнародному віртуальному науковому симпозіумі 2024 року  або  студентських дослідницьких симпозіумах . Очікується, що реєстрація буде відкрита незабаром, тому слідкуйте за оголошеннями від GLOBE електронною поштою та в соціальних мережах.

На додаток до загального розкладу, наведеного нижче, найближчим часом за посиланням  буде опубліковано більш детальний порядок денний, включаючи додаткову інформацію про презентації спільноти, тренінги з протоколу, спеціальну екскурсію до Ніагарського водоспаду, експертну панель спонсора GLOBE та основних доповідачів.

За винятком тих, хто відвідує зустрічі лише за запрошеннями в суботу та неділю (відповідно для регіональних координаційних офісів і робочих груп), більшість учасників прибудуть у неділю, 15 липня, і відлетять у п’ятницю, 19 липня.

Примітка: сніданок, обід та вечеря будуть забезпечені для всіх присутніх з 15 липня по 18 липня. Крім того, буде забезпечено харчування для запрошених на заходи 14 липня та 19 липня.

Понеділок 15 липня
Вівторок 16 липня
Середа 17 липня
Четвер 18 липня

Заявка на презентації вже відкрита

Відкритий конкурс на презентації спільноти. Ті, хто бажає виступити, повинні ознайомитися з наведеним нижче документом, а потім заповнити форму заявки:

Щоб отримати додаткову інформацію про формати презентацій і переглянути попередні презентації, відвідайте  сторінку Презентації та обговорення .

Проживання та подорожі

Будуть варіанти розміщення в кампусі SUNY Fredonia та в готелях у Fredonia.
SUNY Fredonia Campus
Одномісні кімнати (одне ліжко в кімнаті; двоє гостей користуються спільною ванною кімнатою) і двомісні кімнати (по два ліжка в кімнаті; четверо гостей користуються спільною ванною кімнатою) доступні в гуртожитках SUNY University’s Commons Dorms (280 Central Avenue, Fredonia) за 65 доларів США на особу.

Примітка: кількість доступних кімнат у гуртожитку обмежена.

Щоб подати запит на бронювання, надішліть електронний лист на адресу tara@ucar.edu із темою «Кімната в гуртожитку — [ім’я учасника]» та такою інформацією:

  • Ім’я учасника:
  • Стать (обов’язково, оскільки деякі кімнати та ванні кімнати будуть спільними)
  • Тип кімнати
  • Імена сусідів по кімнаті, якщо є

Кімнати в гуртожитку передоплата. Учасники отримають рахунки перед зустріччю.

Готелі у Фредонії
Відвідувачі, які бажають зупинитися в наведених нижче місцях, повинні забронювати номери безпосередньо в готелі.

  • Best Western Dunkirk & Fredonia Inn
    Адреса: 3912 Vineyard Drive, Дюнкерк, Нью-Йорк
    Телефон: безкоштовний дзвінок для бронювання (США та Канада): 800-780-7234; Прямий номер готелю: 716-366-7100
    Середня ціна за ніч: 150 доларів США
  • Конференц-центр готелю Clarion на озері Ері
    Адреса: 30 Lake Shore Drive East, Dunkirk, New York
    Телефон: 716-952-4611
    Середня ціна за ніч: 150 доларів США
  • Quality Inn
    3925 Vineyard Drive, Дюнкерк, Нью-Йорк
    Телефон: 716 672-4450
    Середня ціна за ніч: 120,00 доларів США

Найближчими аеропортами є  Міжнародний аеропорт Буффало Ніагра , який має прямі рейси з багатьох аеропортів США та сполучення з основними міжнародними аеропортами США, а також  Міжнародний аеропорт Піттсбурга .

Примітка:  Fredonia знаходиться приблизно в семи годинах їзди від регіональних аеропортів Нью-Йорка.

Візи

Процес отримання візи в США може зайняти багато часу, і деякі учасники можуть почати цей процес до початку реєстрації на цю зустріч. Щоб подати запит на отримання візової підтримки, надішліть електронною поштою своє повне ім’я, навчальний заклад/організацію, роль/посаду та країну проживання на  globemeetings@ucar.edu .

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *