Календар GLOBE 2018 Україна

Конкурс «Календар GLOBE» проводиться в Україні з 2013 року в рамках європейського конкурсу «GLOBE at My School Picture Contest». Оскільки міжнародний конкурс цього року не відбудеться, Національний еколого-натуралістичний центр оголошує Всеукраїнський конкурс «Календар GLOBE 2018 Україна», який відбудеться тільки в межах України.

Правила участі:

  1. До участі в конкурсі запрошуються учні та вихованці, заклади яких є членами програми GLOBE. Тобто, ваш заклад повинен мати сторінку на міжнародному веб-сайті програми GLOBE (www.globe.gov), а вчитель чи керівник повинен бути зареєстрований як вчитель програми GLOBE.
  2. Для того, щоб взяти участь у конкурсі вчитель GLOBE повинен надіслати фотографії учасників на адресу globeukraine@gmail.com.

Ви можете надсилати:
– фото вашої ділянки спостережень чи куточку GLOBE у вашому закладі;
– найкращі моменти під час занять GLOBE;
– фото хмар, дерев, ґрунту, води чи повітря біля вашого закладу, які показують як ви займаєтеся за програмою.

  1. Останній термін подачі робіт – 30 листопада 2017 року.
  2. Журі конкурсу обиратимуть найкращі фото для розміщення в календарі.
  3. Дозволяється завантажувати максимум 8 фотографій від одного закладу.
  4. Вимоги до фотографій: цифровий розмір — до 800Х600 точок. В листі обов’язково вказати ПІБ вчителя GLOBE, повну назву закладу, який працює за програмою GLOBE, назву фото, контактний телефон та електронну адресу, за якою можна буде зв’язуватися з учасниками конкурсу.
  5. Роботи переможців Конкурсу будуть опубліковані в науково-художньому журналі для дітей та юнацтва «Паросток» та газеті «Юний натураліст», розміщені в електронному «Календарі GLOBE 2018 Україна» на сторінці українського веб-сайту програми GLOBE.
  6. Надсилаючи фотографії для участі в Конкурсі, автор автоматично погоджується з тим, що його матеріали можуть бути опубліковані та розміщені на електронних дайджестах в мережі Інтернет.
Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *