Щорічна Регіональна зустріч національних координаторів програми GLOBE з Європи та Євразії (Ізраїль, 2017)

Відбулася щорічна Регіональна зустріч національних координаторів програми GLOBE з Європи та Євразії.
З 6 по 10 листопада 2017 р. у м. Зіхрон Яков, Ізраїль, відбулася щорічна Регіональна зустріч національних координаторів програми GLOBE з Європи та Євразії.
На зустрічі були присутні 33 представники з 21 країни регіону, а також директор Головного Офісу програми GLOBE доктор Тоні Мерфі (США).
Основною метою зустрічі був обмін досвідом в управлінні програмою, звітування, представлення нових проектів, а також міжнародне співробітництво та організація планів на наступний рік.
Під час представлення успішних прикладів впровадження програми та міжнародного співробітництва заступник координатора програми GLOBE в Україні розповіла про візит іноземної делегації учнів та педагогів середньої школи с. Шааб (Ізраїль) до Івано-Франківської міської дитячої екологічної станції (Україна). Більше року співпрацювали школярі, спілкуючись за допомогою скайп-зустрічей та он-лайн конференцій. Учні обох шкіл обмінювалися досвідом і напрацюваннями, здійснювали порівняльний аналіз у напрямах: атмосфера та кліматичні погодні умови. А протягом 21-24 квітня 2017 р. школярі нарешті зустрілись, і всього за декілька днів стали не просто партнерами по програмі GLOBE, а справжніми друзями.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *