Дитячий екологічний парламент в дії | Національний еколого-натуралістичний центр *** Продовжується формування «Першого українського віртуального гербарію юного натураліста» *** Розпочато створення «Всеукраїнського методичного онлайн хабу» – систематизованого навігаційного онлайн сховища методичних матеріалів та рекомендацій *** квітень-листопад 2024 року - триває оформлення дослідження щодо цвітіння води, документування і підготовка відеоматеріалу та реєстрація в науково-освітньому проєкті «Вчителі та учні досліджують явище цвітіння водойм в Україні» у 2024 році (заочно) *** до 15 жовтня 2024 року - надсилання конкурсних робіт на Всеукраїнський конкурс «Чарівний акваріум в культурі українця» (заочно) *** 15 - 16 жовтня 2024 року - фінал Всеукраїнського фестивалю «Україна – сад» у 2024 році (дистанційно) *** до 20 жовтня 2024 року - Надсилання конкурсних робіт на Всеукраїнський онлайн фотоконкурс «Осіння Симфонія України: Моє Дерево» (заочно) *** 22 - 24 жовтня 2024 року - Всеукраїнська виставка досягнень юних натуралістів «Виставковий павільйон НЕНЦ» (дистанційно) *** 23 - 24 жовтня 2024 року - фінальний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти (змішаний формат) *** 29 жовтня - 01 листопада 2024 року - осіння сесія Природничої школи учнівської молоді у 2024/2025 навчальному році (очно) *** до 10 листопада 2024 року - подаються конкурсні роботи на Всеукраїнський конкурс «Дідух – оберіг українського народу» (заочно) *** до 15 листопада 2024 року - триває подання матеріалів на Всеукраїнський конкурс «Птах року – 2024» (заочно) *** 19 - 22 листопада 2024 року - фінал Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи» (очно) *** до 30 листопада - 2024 року - триває подання матеріалів на Всеукраїнський конкурс «День юного натураліста» (заочно) *** до 10 грудня 2024 року - подання матеріалів на Всеукраїнський конкурс рукописів навчальної літератури та віртуальних освітніх ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти «Нове позашкілля»(заочно) *** до 10 грудня 2024 року - подання матеріалів на Всеукраїнську виставку видавничої продукції з позашкільної освіти (Заочні педагогічні читання «Позашкільна педагогіка»)(заочно) *** до 20 січня 2025 року - триває реєстрація на науково-технічний конкурс «Eкo-Техно Україна» у 2024-2025 навчальному році (дистанційно) *** до 14 квітня 2025 року - триває подання заявки на участь у VІІІ Всеукраїнському конкурсі «Гуманне ставлення до тварин» (заочно) *** з вересня 2024 року по травень 2025 року - Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань» у 2024/2025 навчальному році (дистанційно)


Дитячий екологічний парламент в дії

Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Одеський обласний гуманітарний центр позашкільного виховання 1 жовтня 2024 року організували та провели координаційну експрес-нараду Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент» (ДЕП). Тема координаційної експрес-наради: «Організація діяльності учасників Дитячого екологічного парламенту на 2024/2025 навчальний рік».

З вітальним словом до учасників наради і побажанням нових ідей, цікавих, проєктів та натхнення членам спілки ДЕП звернувся Д. Макосій директор ООГЦПОВ. У своїй вітальній промові до учасників наради В. Вербицький, директор НЕНЦ запропонував багато цікавих ідей, які можна прийняти за «Дорожну карту дій Дитячого екологічного парламенту».

Голова наглядової ради Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент» В. Подчинок поряд з привітанням і побажанням плідної роботи членам координаційної наради Всеукраїнської дитячої спілки ДЕП повідомила про останні заходи та напрацювання учнів Маяківського ліцею.

Питання, що обговорювалися:

– розробка проєкту Плану дій Всеукраїнської дитячої спілки ДЕП;

– організація дослідження юних екологів наслідків воєнних дій на території нашої держави з дотриманням техніки безпеки та умов воєнного часу;

– реалізація екологічних проектів, моніторингів тощо.

Президент Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент» Костов Ілля представив План заходів Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент» на 2024-2025 рр.

В обговоренні Плану заходів А. Данильченко розповіла про свої напрацювання по інтерактивній карті, О. Бачурський, О. Смирнов та К. Плічуновою розповіли про заходи які проводилися командою «Республіка «Мрія». Цікавими були доповіді про дослідження стану води Чорного моря у м Одеса та вуглекислого газу в повітрі населених пунктах Маяки та Біляївки.

Члени ДЕП окреслили нагальні питання щодо роботи молодіжного парламенту і шляхи вирішення екологічних проблем сьогодення країни. Далі буде!

Поділитися
Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.


Залишити коментар



  • ngopibet
  • https://lms.speridian.com/ lapak cheat dewa288 dewa288