Черкаси-Київ-Львів-Варшава-Стамбул-Лос-Анджелес | Національний еколого-натуралістичний центр *** Продовжується формування «Першого українського віртуального гербарію юного натураліста» *** Розпочато створення «Всеукраїнського методичного онлайн хабу» – систематизованого навігаційного онлайн сховища методичних матеріалів та рекомендацій *** серпень 2023 р. - липень 2024 р. - Рік клімату та вуглецевої кампанії (акція за міжнародною програмою GLOBE) (заочно) *** липень – серпень 2024 р. - Всеукраїнський огляд на тему «Наші практичні природоохоронні дії в цифрах» у форматі дашборд (заочно) *** 27 - 29 cерпня 2024 року - Всеукраїнський навичковий форум «Юні нобеліанти» (очно) *** 28 - 29 cерпня 2024 року - Всеукраїнська науково-педагогічна конференція «Сучасні тенденції підвищення якості освіти» (Profi NENC) (очно) *** квітень-листопад 2024 року - триває оформлення дослідження щодо цвітіння води, документування і підготовка відеоматеріалу та реєстрація в науково-освітньому проєкті «Вчителі та учні досліджують явище цвітіння водойм в Україні» у 2024 році (заочно) *** 24 - 26 вересня 2024 року - фінал Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну (очно) *** 24 - 26 вересня 2024 року - фінал Всеукраїнського екологічного конкурсу «Eco-Hackathon» у 2024 році (очно або онлайн) *** до 1 жовтня 2024 року - Надсилання фотоматеріалів до «Першого українського віртуального депозитарію-визначника юного натураліста» (заочно) *** до 15 жовтня 2024 року - надсилання конкурсних робіт на Всеукраїнський конкурс «Чарівний акваріум в культурі українця» (заочно) *** до 10 листопада 2024 року - подаються конкурсні роботи на Всеукраїнський конкурс «Дідух – оберіг українського народу» (заочно) *** до 15 листопада 2024 року - триває подання матеріалів на Всеукраїнський конкурс «Птах року – 2024» (заочно) *** до 10 грудня 2024 року - подання матеріалів на Всеукраїнський конкурс рукописів навчальної літератури та віртуальних освітніх ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти «Нове позашкілля»(заочно) *** до 10 грудня 2024 року - подання матеріалів на Всеукраїнську виставку видавничої продукції з позашкільної освіти (Заочні педагогічні читання «Позашкільна педагогіка»)(заочно)


Черкаси-Київ-Львів-Варшава-Стамбул-Лос-Анджелес

Черкаси-Київ-Львів-Варшава-Стамбул-Лос-Анджелес. Це маршрут молодих українських вчених Богдана Главацького, Поліни Ярифи та Володимира Борисенка, які вирушили на фінал Міжнародної науково-технічній виставки Regeneron ISEF – 2024 – найбільший світовий конкурс з науки та інженерії для школярів. Аби отримати право представляти Україну, наші учні виграли суперфінал Всеукраїнського конкурсу «Еко-Техно Україна, який в березні цього року проводили Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України та КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Богдан, Поліна та Володимир є стипендіатами Президентського Фонду Леоніда Кучми “Україна”.

Богдан Главацький вчиться в 11 класі Навчально-виховного комплексу «Школа комп’ютерних технологій – Львівський технологічний ліцей». На змаганні представлятиме проєкт «Платформа для швидкого транспортування важко травмованих людей в умовах бездоріжжя».

Поліна Ярифа є ученицею 11 класу школи №306 Деснянського району Києва. Її робота – «FIRE IMPACTOLOGY: моделювання та оцінка впливу викидів лісових пожеж на здоров’я населення в умовах змін клімату».

Володимир Борисенко — учень 11 класу Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №28 ім. Т.Г. Шевченка. Тема проєкту: «Модель Ланчестера з пуассонівським вибиттям на площині».

Це неймовірно розумні та світлі діти, які щиро люблять Україну. І своє майбутнє бачать лише тут. Їхні винаходи — саме про те, як допомогти, насамперед, своїй державі. І хай яка складна дорога до США, але під час подорожі до ISEF наші учасники ще й захищають свої наукові роботи на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук.

Україна вже 20 років є учасницею Міжнародної науково-технічної виставки ISEF. За сприяння нашого Фонду українські команди багато разів вирушали на цей захід і привозили додому перші та призові місця. І нині чимало з учасників ISEF є дорослими інженерами, які роблять надзвичайно важливі для держави справи. Ми й тепер допомогли нашій збірній з квитками.

Безмежна вдячність нашим захисникам за можливість допомагати українським дітям та українській освіті.

Чекаємо на гарні новини від нашої команди, яка вже завтра почне працювати на престижному і важливому змаганні. Regeneron ISEF – 2024 триватиме з 11 до 17 травня.

Поділитися
Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.


Залишити коментар



  • ngopibet
  • imbaslot
  • asia76
  • a200m
  • ngopibet
  • ngopibet
  • dewa288
  • ngopibet